Tri ženska parfema koja su uvijek apsolutni hit

Idealno je doba godine da zamijenite svoj standardni parfem i isprobate novi i uzbudljivi koji će biti osvježenje sezone. Ne postoji ništa što volimo bolje od osvježavanja sezonskih mirisa.

Prošla su vremena kada ste samo zimi trebali nositi jače mirise, a ljeti lakše.

Sada zaista možete upariti svoj miris sa svojim raspoloženjem, ciljevima ili namjerama.

Tako smo izabrali neke od najboljih parfema savršenih za toplije dane koji nam uskoro dolaze i uključili neke od nezaobilaznih noviteta i klasične isprobane parfeme savršene za bilo koje doba godine.

Bez obzira kupujete li parfem za sebe ili za nekoga koga volite, zaokružili smo neke od najprodavanijih parfema i mirisa koji čine “obaveznu” listu za 2021.  godinu.

Od laganih cvjetnih do oštrih i toplih drvenastih mirisa, kupujte ono što će zaista biti hit ove godine.

J’adore Infinissime

Riječ je o parfemu koji je itekako preppznatljiv kao i brojni drugi mirisi iz porodice Jadore, a pored toga je itekako senzualan i iznenađujući.

Naime, cvijeće Diora se ponovo razvilo u veoma snažnoj i senzualnoj parfemskoj vodi pod nazivom Infinissime. U ovom slučaju je kultni budek Jadorea zamotan u senzualnost sa drvenastim akcentim za miris koji je eksplozivan.

loading...

U središtu kompozicije je tuberoza iz Grassea obavijena nestvarnim svjetlom koje šalje znakove, odnosno predstavlja symbol snažne i samopouzdane ženstvenosti a miris ima nevjerovatnu jedinstvenost.

Tuberoza koja je osvježena narančom i bergamotom, parfemskoj vodi daje veliku punoću, savršen i zavodljiv šarm i nevjeroivatnu trajnost. Note naranče i Sambac Jasmina su kombinacija sa ružom centifolija te svježim akordom đurđice.

Možemo reći kako se radi o neposrednoj cvjetnoj esenciji blistavih i ljupkih cvjetova ylang-ylanga koji parfemu daje savršenu kompoziciju, a za drvenaste akorde zaslužena je sandalovina.

J’adore Infinissime u bočici obavija i savršena ogrlica Massai. Svaka nit ogrlice je olabavljena te se kao takva raspliće kao da je riječ o ogrlici koja se nalazi na ženskoj koži.

Slobodno možemo konstatovati kako ovaj sjajni parfem predstavlja snažan simbol ženstvenosti.

Calvin Klein Women

Kultni parfem sa okom uistinu predstavlja moć satkanu u ženskom pogledu. U ovom slučaju, muškarci bi nam mogli o tome najviše reći. Parfem Calvin Klein Women je nastao iz razloga da naglasi ljepotu, jednostavnost i snagu žene, a ono što je najbitnije je da itekako sjano miriše.

Ovaj parfem predstavlja kombinaciju svjetlog i narandžastog cvijeta koji se nalazi na vrhu kao i senzualne ljubičice u srcu ovog parfema, te drvene sandalovine koje dodaju veoma veliko bogatstvo samom mirisu. Struktura ovog parfrema je itekako dinamična i živa, sa senzualnošću koja konstantno raste i postaje jača.

Slobodno možemo reći kako se radi o parfemu za sva godišnja doba bez bilo kakvih ograničenja i stoga se sasvim opravdano našao na našoj listi. Posjeduje neke od osvježavajućih sastojaka poput citrusa, crnog papra i eukaliptusa. Kada je riječ o toplini i dubini ovog mirisa, istu mu daje cedrvoina. Obzirom na svoju jednostavnost i neodoljive mirisne note koje ističu snagu žene, uvijek se opravdano nalazi u vrhu top lista najboljih i najpoželjnijih parfema.

Chloé Nomade

Ovaj parfem je itekako prikladan za dnevnu odjeću ali i za elegantni večernji izlazak.  Namijenen je ženama koje su neupadljive i elegenatne, ali isto tako vole avanture i česta putovanja.

Za žene koje su avanturistice i ljubitelji pustolovina, te veoma malo vremena borave na jednom mjestu ili samo prate trendove u digitalnom nomadstvu, možemo reći da je savršen izbor za njih upravo Chloé parfem.

Brojni doživljaji i avanture sa ovim parfemom će biti još savršeniji ako vas tokom istih prati lijep i ugodan mris.

U svježim notama ovog parfema nalazi se mahovina hrasta sa mirabella šljivom te veoma zavodljivom frezijom. Kada je riječ o bočici koja ima izgled poput ženske torbice, možemo sasvim jasno konstatovati kako se radi o parfemu za žene koje vole često da putuju.

Možemo kazati kako je ovaj parfem stvoren zbog inspiracije za slobodom, osnaživanje i nevjerovatnom željom za otvorenim prostranstvima.

Riječ je o parfemu koji će znati dočarati duh lagane i oputežene elegancije te samopouzdanja u kombinaciji sa slobodom, što je i sama definicija duhga Chloe.

Naime, novi miris na svoj jedinstveni način priziva viziju slobode i potrebu za bijegom u nove avanture. Ovaj parfem crta obrise žena čija je sudbina vezana za stalna i beskrajna putovanja sa otkrivanjem novih vidika.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivog sadržaja: